۲۹۲۵۹
شنبه ۰۳ خرداد ۱۴۰۴
تعداد بازدید: ۱۸

عیادت از ستوان دوم بازنشسته ذبیح اله شفیعی طهمورساتی

نمایندگان کانون بازنشستگان انتظامی استان با حضور در منزل ستوان دوم بازنشسته ذبیح اله شفیعی طهمورساتی، که از بیماران ضایعه نخاعی و بستری در منزل می باشد عیادت ﮐﺮدند.

نمایندگان کانون بازنشستگان انتظامی استان به همراه کارمند رتبه 16 محمدرضا محمدی رئیس امور بازنشستگان و مستمری بگیران فرماندهی انتظامی استان به منظور تکریم و ارتقای روحیه بازنشستگان با حضور در منزل ستوان دوم بازنشسته ذبیح اله شفیعی طهمورساتی ساکن روستای طهمورثات شهرستان بن رود(‌ورزنه)، که از بیماران ضایعه نخاعی و بستری در منزل می باشد عیادت ﮐﺮدند.

دراین دیدار سرهنگ بازنشسته حسین رجائی در جریان بیماری و وضعیت جسمانی این بازنشسته قرار گرفت و از چگونگی مراحل درمان و نیازهای وی با خبر و راهنمائی های لازم در خصوص چگونگی دریافت هزینه های درمانی به ایشان ارائه شد.

در خاتمه، نمایندگان کانون بازنشستگان انتظامی استان پس از شنیدن دغدغه ها و مشکلات این خانواده، ضمن دلجویی و قول پیگیری مشکلات و خواسته‌های ایشان را داده و در پایان به رسم یادبود هدایایی اعطا گردید.

عیادت از ستوان دوم بازنشسته ذبیح اله شفیعی طهمورساتیعیادت از ستوان دوم بازنشسته ذبیح اله شفیعی طهمورساتی

ارسال نظر
اخبار ورزشی