سردار جعفری نسب رئیس کانون بازنشستگان انتظامی در جلسه شورای معاونین با تبریک یومالله 22 بهمن سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی به دیدار روز گذشته خود با سردار رادان اشاره کرد و گفت: خوشبختانه در دیدار اخیر با فرمانده محترم کل انتظامی پس از ارائه گزارش عملکرد و دستاوردهای کانون، ایشان ضمن ابراز رضایت و خرسندی عملکرد کانون بر ارائه خدمات مطلوبتر تاکید کرد.
رئیس کانون بازنشستگان در ادامه سخنان خود یادآور شد: قطعا اگر امروز کانون توانسته در ارائه خدمات موفقیت هایی را کسب کند، ابتدا بایستی سپاسگزار شخص سردار فرمانده کل انتظامی کشور باشیم که عمیقا به پیشکسوتان عشق می ورزد و نگاه خدمت رسانی به بازنشستگان را در فراجا تغییر داده است.
وی با تاکید بر اینکه امروز خدمت به بازنشستگان در فراجا به یک گفتمان و فرهنگ تبدیل شده است، افزود: موضوع دیگری که توانسته خدمت رسانی در کانون را با موفقیت رقم بزند، همدلی هیئت مدیره محترم با مدیریت مدبریانه و صبورانه سردار شرفی است واقعا هیئت مدیره شجاعانه و با کم ترین توقع تصمیمات به هنگام و اثربخش را در هدایت مجموعه مدیریت کانون و درراستای خدمت به جامعه بزرگان بازنشسته پیش بردند.