مهندس صدفی گفت: در راستای تدابیر سردار جعفری نسب رئیس کانون بازنشستگان انتظامی، کلنگ کانون جدید بازنشستگان گلستان در زمین اهدای فرماندهی انتظامی به متراژ ۶۰۰ متر از اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ زمین زده شد.
وی با تقدیر از تلاش مجدانه سرهنگ اسدی رئیس کانون برای تسریع در ساخت پروژه گفت: این پروژه در ۳۸۰ متر بنا با اعتبار شش و نیم میلیارد تومان از محل اعتبارات کانون و کمک خیر خانم فریده شریفی آل آقا همسر پیشکسوت بازنشسته مرحوم سرهنگ فریدون مدنی و همکاری فرماندهی انتظامی استان، دستیار فرمانده کل انتظامی در امور بازنشستگان و ظرفیتهای محلی ساخته شده است.
معاون فنی و مهندسی کانون اضافه کرد: ساختمان کانون گلستان در سه طبقه ساخته شده است که دو طبقه آن اداری است و طبقه سوم شامل سه سوئیت رفاهی ویژه بازنشستگان میباشد.
وی با اشاره به اینکه تجهیز این ساختمان برعهده معاونت نیروی انسانی فراجا بوده است، خاطرنشان کرد: در حال حاضر ساختمان در مرحله محوطه سازی است و امید داریم قبل از پایان سال ۱۴۰۳ آماده بهره برداری شود.