۳۰۶۵۱
چهارشنبه ۱۲ شهريور ۱۴۰۴
تعداد بازدید: ۳۰

عیادت از پیشکسوتان بیمار بستری در منزل شهرستان اهواز

رئیس  کانون بازنشستگان استان خوزستان به اتفاق نماینده مجمع کانون به منظورتکریم وارتقای روحیه بازنشستگان روز هشتم شهریورماه با حضوردرمنزل دو نفر از بازنشستگان بیمار بستری در منزل دیدار و عیادت  کرد.

رئیس  کانون بازنشستگان استان خوزستان به اتفاق نماینده مجمع کانون به منظورتکریم وارتقای روحیه بازنشستگان روز هشتم شهریورماه با حضوردرمنزل دو نفر از بازنشستگان بیمار بستری در منزل دیدار و عیادت کرد.

وی گفت: این دیدارها با هدف ارتقای روحیه و نشاط و شادابی و آشنایی با مشکلات آنان انجام می شود. در پایان این دیدارها سرهنگ بازنشسته  مختار حیدری پس از شنیدن دغدغه ها و مشکلات بیماری  و وضعیت جسمانی و مراحل درمانی دیدارشدگان:1-حسین داودی 2-حسن رقومی  به رسم یادبود هدایایی به آنان اعطا کرد.

عیادت از پیشکسوتان بیمار بستری در منزل شهرستان اهوازعیادت از پیشکسوتان بیمار بستری در منزل شهرستان اهواز

ارسال نظر
اخبار ورزشی