به مناسبت هفته گرامیداشت نیروی انتظامی، جمعی از پیشکسوتان انتظامی شهرستان مبارکه با حضور در ستاد فرماندهی، در نشستی صمیمی با سرهنگ مصطفی صادقزاده، فرمانده انتظامی شهرستان، دیدار و گفتگو کردند.
در این نشست، سروان بازنشسته علی باقری به نمایندگی از پیشکسوتان، ضمن تبریک هفته انتظامی، به بیان مسائل و مشکلات بازنشستگان انتظامی شهرستان مبارکه پرداخت و خواستار توجه بیشتر به دغدغههای این قشر خدوم شد.
سرهنگ مصطفی صادقزاده نیز در ادامه ضمن قدردانی از حضور پیشکسوتان، آنان را هویت، سند و اعتبار سازمان انتظامی دانست و تأکید کرد: «حفظ کرامت و عزت، تکریم و خدمت به پیشکسوتان انتظامی و بهرهگیری از تجارب ارزشمند این عزیزان همواره سرلوحه و در دستور کار مجموعه انتظامی قرار دارد.»
وی افزود: «در راستای رفع مشکلات پیشکسوتان، تلاش خواهیم کرد قدمهای مؤثری برداریم و در مسیر خدمترسانی مطلوب، از هیچگونه همکاری با این عزیزان دریغ نخواهیم کرد.»