۳۱۴۰۴
چهارشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۴
تعداد بازدید: ۵۹

نشست صمیمی پیشکسوتان انتظامی با فرمانده انتظامی شهرستان مبارکه

نشست صمیمی پیشکسوتان انتظامی با فرمانده انتظامی شهرستان مبارکه
به مناسبت هفته گرامیداشت نیروی انتظامی، جمعی از پیشکسوتان انتظامی شهرستان مبارکه با حضور در ستاد فرماندهی، در نشستی صمیمی با سرهنگ مصطفی صادق‌زاده دیدار و گفتگو کردند.

به مناسبت هفته گرامیداشت نیروی انتظامی، جمعی از پیشکسوتان انتظامی شهرستان مبارکه با حضور در ستاد فرماندهی، در نشستی صمیمی با سرهنگ مصطفی صادق‌زاده، فرمانده انتظامی شهرستان، دیدار و گفتگو کردند.

در این نشست، سروان بازنشسته علی باقری به نمایندگی از پیشکسوتان، ضمن تبریک هفته انتظامی، به بیان مسائل و مشکلات بازنشستگان انتظامی شهرستان مبارکه پرداخت و خواستار توجه بیشتر به دغدغه‌های این قشر خدوم شد.

سرهنگ مصطفی صادق‌زاده نیز در ادامه ضمن قدردانی از حضور پیشکسوتان، آنان را هویت، سند و اعتبار سازمان انتظامی دانست و تأکید کرد: «حفظ کرامت و عزت، تکریم و خدمت به پیشکسوتان انتظامی و بهره‌گیری از تجارب ارزشمند این عزیزان همواره سرلوحه و در دستور کار مجموعه انتظامی قرار دارد.»

وی افزود: «در راستای رفع مشکلات پیشکسوتان، تلاش خواهیم کرد قدم‌های مؤثری برداریم و در مسیر خدمت‌رسانی مطلوب، از هیچ‌گونه همکاری با این عزیزان دریغ نخواهیم کرد.»

ارسال نظر
اخبار ورزشی