پیشکسوت بازنشسته حسن عظیمی از این دست همکاران ماست که در کنار سالها فعالیت نظامی با مأموریتهاي سخت و طاقتفرسا، هرگز مسیر ورزش را رها نکرد و پس از دوران بازنشستگی نیز در همین مسیر زندگی خود را ادامه میدهد.گفتوگویی با ایشان انجام دادیم که نظر شما را به آن جلب میکنیم:
در ابتدا مختصري از خودتان بگویید.
با سلام من حسن عظیمی فرزند محمدعلی متولد سال 1341 هستم و از سال 1361 در کمیته انقلاب اسلامی به طور رسمی مشغول به کار و در سال 1386 پیش از موعد بازنشسته شدم.
شما در کنار فعالیتهاي کاري، در حوزه ورزش نیز حضور داشتید، بفرمایید چه شد که تصمیم گرفتید به سمت ورزش بروید؟
با توجه به ضرورت دفاع از دستاوردهای انقلاب اسلامی از سال 57 در مسجد امام واقع در خیابان کمالی شروع به ورزش اختصاصی رزمی کانگ فو سپس کاراته نموده و در مأموریت های مختلف از این توانایی بی نهایت استفاده کردم.
در چه سالی پاي به عرصه ورزش رزمی گذاشتید و از چه زمانی نگاهتان به این ورزش حرفهاي شد؟
ورود من به این ورزش همان اوایل انقلاب اسلامی بود و پس از آن نیز به طور مداوم آن را ادامه داده و به مدارج بالا رسیده ام.
در طول این مدت چه افتخاراتی کسب نمودهاید؟
از مهم ترین افتخارات من موفقیت در بسیاری از عملیات و مأموریت هاست و در کنار آن در سال 1402 در مسابقات بین المللی کاراته سبک وادوریو در رشته کاتا که به صورت مجازی برگزار شد، موفق به کسب مقام اول و مدال طلا شدم.
دوران بازنشستگی را چگونه سپري میکنید؟
در حال حاضر مشغول نگارش و تألیف کتاب خاطرات خدمتی و انتقال تجارب به همکاران شاغل هستم و امیدوارم در این راه از کمک های کانون و فراجا برخوردار گردم.
شما از بازنشستگان فعال و پویاي ناجا هستید، چه توصیهاي براي سایر بازنشستهها در جهت استفاده بهینه از دوران بازنشستگی دارید؟
دوران بازنشستگی می تواند از دوره های طلایی زندگی باشد به شرطی که برای آن برنامه داشته باشید و آن را به بطالت نگذرانید. سوای هر برنامه اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و ... پرداختن به ورزش می تواند بهترین یار و یاور شما در رسیدن به اهدافتان باشد.
بعضی از بازنشستهها معتقدند این دوران دیگر زمان ورود به ورزش یا دیگر فعالیتهاي فرهنگی، اجتماعی و ... نیست، شما چه توصیهاي دارید؟
هیچ گاه برای پرداختن به ورزش دیر نیست، اما در هر سنی باید به نقتضای وضعیت جسمانی، ورزش های مناسب را برگزید و از خمودگی و سستی پرهیز کرد.