به مـنـظور تجـلیـل از پـیـشکـسـوتان انتـظامـی شهرستان آران و بیدگل، مراسم ضیافتی با حضور سرهنگ غلامرضا هاشم زاده فرمانده انتظامی شهرستان آران و بیدگل،سرهنگ میرعظیم مسئول حفا شهرستان، سرهنگ مسعود محمودزاده مرقی مسئول دفتر نمایندگی شهرستان و ۴۰ بازنشسته به همراه خانواده (جمعاً ۱۲۰ نفر) در تاریخ ۲۲ آبان ماه به میزبانی فرمانده انتظامی شهرستان در تالار عمارت نگار آران و بیدگل برگزار شد.
این مراسم با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید آغاز و در ادامه جلسه سرهنگ هاشم زاده فرمانده انتظامی شهرستان ضمن خوش آمدگویی به حاضرین با اشاره به جایگاه و منزلت رفیع بازنشستگان اظهار داشت :از مهمترین اهداف برگزاری این مراسم تداوم پیوستگی بازنشستگان گرانقدر با نیروی انتظامی و نیز جلب مساعدت و همکاری وابستگان در پیشبرد اهداف عالیه سازمان می باشد.
وی افزود : تکریم از پیشکسوتان و بازنشستگان باعث حفظ ارزشهای انسانی، اخلاقی و دینی می شود و استفاده از تجربیات گذشتگان سرمایه ما و چراغ راه آینده ما خواهد بود.
گفتنی است، ضیافت با اجرای برنامههای شاد و مفرح ادامه پیدا کرد، و در خاتمه ضمن اهداء هدیه ای به رسم یادبود به مدعوین، جمع حاضر با صرف شام پذیرایی شدند.
ضمناً با توجه به آنکه این ضیافت به میزبانی فرمانده انتظامی شهرستان آران و بیدگل بوده، کانون بازنشستگان انتظامی استان اصفهان بدینوسیله مراتب سپاس و قدردانی خود را از مساعی و همراهی ارزشمند سرهنگ غلامرضا هاشم زاده که نقش بسزایی در رضایت مندی اعضای وابسته داشته اند ابراز می دارد، همچنین ازحضور فعال همکاران گرامی آن مجموعه تلاشگر صمیمانه سپاسگزاری می نماید.








