سومین نشست نمایندگان دوره چهارم مجمع کانون بازنشستگان انتظامی جمهوری اسلامی ایران با حضور سردار محمد علی نوری نژاد معاون هماهنگ کننده انتظامی کشور و رئیس مجمع کانون بازنشستگان، سردار محمد شرفی جانشین معاون هماهنگ کننده انتظامی کشور، سردار ایرج کاکاوند دستیار فرمانده کل انتظامی در امور بازنشستگان، سردار گودرزی رئیس سازمان بازنشستگی نیروهای مسلح و اعضاء هیئت مدیره کانون با دو موضوع تصویب برنامه و بودجه سال ۱۴۰۱ و انتخاب رئیس کانون بازنشستگان به صورت برخط (ویدئو کنفرانسی) برگزار شد.
تاکید سردار نوری نژاد بر امید افزایی در جامعه پیشکسوت
در ابتدای این نشست، سردار محمدعلی نوری نژاد در سخنانی ضمن عرض خیر مقدم به اعضاء مجمع در سراسر کشور تصریح کرد: از اهتمام و همت و حضور تک تک شما عزیزان در این جلسه تقدیر و تشکر میکنم ان شاءالله درجلسه امروز مجموعه تصمیمات و اظهارات و برنامههایی که ارائه میدهیم همه در راستای اهداف عالی خدمت رسانی به همکاران وابسته باشد.
سردار نوری نژاد با تاکید بر اینکه مجمع از ارکان اصلی کانون، محل تصمیم گیری و تعیین اهداف و سیاستهای اصلی است، گفت: طی جلسات گذشته عنوان شده که برای پیشرفت توسعه و تنوع خدمات و ... بایستی پیشنهادات و انتظارات اعضاء مجمع مطرح شود؛ از این رو در جلسه امروز هم انتظار داریم که پیشنهادات و نظرات مسئولانه خود را برای رسیدن به اهداف مدنظر بیان شود.
وی در ادامه تاکید کرد: برنامهها اگر به درستی و کامل همه زوایای نیازمندیهای سازمان و جامعه هدف را در نظر داشته باشد موجب انسجام میشود در واقع برنامه ریزی دقیق به توزیع عادلانه امکانات و مقدورات کمک میکند و همه جامعه هدف را متناسب با شرایط و شاخصهای پیش بینی شده تبیین میکند.
سردار نوری نژاد با بیان اینکه برنامهای که درست تبیین شود در جهت جذب منابع جدید موثر است، گفت: برنامه با پیش بینی نیازمندیهای واقعی و دقیق، تکلیف سازمانهای پشتیبانی کننده را نیز مشخص میکند.
وی خاطر نشان کرد: اگر برنامه کارا و موفق باشد حتما جامعه هدف را رو به جلو میبرد، تدوین برنامه در ارزیابی عملکرد در طول مدت پیش بینی شده به ما شاخصهای مناسب برای ارزیابی میدهد؛ از این رو برنامه ریزی سال بسیار مهم است که بایستی هدفمند باشد.
سردار نوری نژاد با تاکید بر اینکه وظیفه همکاران ما در کانون بازنشستگان علاوه بر ارائه تسهیلات وخدمات رسانی صادقانه و بی منت، امیدافزایی نیز میباشد تصریح کرد: بحمداله ماموران ما در تمامی عرصهها و صحنهها با توجه به سختی کار به واسطه انجام ماموریتهای خطیر و محوله به نحو مطلوب خدمت رسانی میکنند؛ بنابراین امیدافزایی به عنوان مهمترین اصل بایستی مدنظر قرار بگیرد.
معاون هماهنگ کننده انتظامی کشور به ارتباط بیشتر با شاغلان و اعضاء وابسته تاکید کرد و گفت: این ارتباط بایستی بیش از گذشته تقویت شود، امروز به واسطه ارتقاء اقتدار انتظامی کشور این مجموعه در هجمه دشمنان قرار دارد، از سویی نقطه قوت دشمنان نیز تحریم است که از این حربه استفاده میکند، از این رو بایستی ارتباطات خود را با کارکنان و ... بیش از گذشته افزایش دهیم و تقویت کنیم و امید افزا باشیم.
سردار نوری نژاد ادامه داد: کانون بازنشستگان انتظامی کشور، وزارت دفاع، ساتا، ستاد کل نیروهای مسلح و فرماندهی انتظامی کشور دلسوز کارکنان خصوصا اعضاء وابسته هستند از اینرو بایستی در جهت تقویت ارتباطات و اطلاع رسانی به موقع و مناسب تلاش کنیم.
اختصاص اعتبارات قابل توجه به مرکز فرهنگی خانواده کارکنان فرماندهی انتظامی، اهتمام به ارتباط مستحکمتر با کارکنان و اعضاء وابسته، ارتقاء آمادگی جسمانی و اهتمام به ورزش در راستای ایجاد شادابی و سلامتی کارکنان و تعمیم آن به خانوادههای آنان، لزوم وجود یک سامانه برای اطلاع رسانی و آگاهی اعضاء وابسته از تسهیلات و اقدامات در ارتباط با آنها و... از دیگر مواردی بود که سردار نوری نژاد به آنها تاکید کرد.
گفتنی است، پرداخت وام ضروری و خوداشتغالی به هزار و ۷۰۰ نفر، تهیه بستههای آموزشی در انواع کسب و کار و نصب اپلیکشن، ارائه مشاوره و خدمات حقوقی به اعضاء وابسته به صورت رایگان، تجلیل و تکریم از پیشکسوتان فعال در حوزههای فرهنگی و ورزشی و ... از جمله عناوین برنامههای کانون در سال ۱۴۰۱ بود که در این نشست به آن اشاره شد.
تشریح برنامههای ۱۴۰۱ کانون
در ادامه این نشست سردار کارگر رئیس کانون بازنشستگان انتظامی ج. ا. ایران به تشریح برنامههای سال ۱۴۰۱ پرداخت و گفت: خوشبختانه تا الان که در دوازدهمین ماه سال ۱۴۰۰ هستیم عمده برنامههای تصویب شده مجمع عملیاتی شده اند.
وی افزود: برنامههای سال ۱۴۰۱ پس از پیشنهاد توسط رده ها، در معاونت طرح و برنامه و بودجه بررسی و سپس به هیئت مدیره کانون پیشنهاد شد. در آنجا نیز جرح و تعدیلهایی صورت و تغییرات لازم انجام شد و در نهایت به عنوان برنامههای مورد تایید هیئت مدیره به مجمع کانون تقدیم میشود.
سردار کارگر با اشاره به اینکه تمرکز این برنامهها بر اعتبار و بودجه پایدار بود، تصریح کرد: ما در اساسنامه منابع مختلفی را بر میشماریم، ولی قطعی الوصولترین آنها منبع مالی حق عضویت هاست و این برنامهها براساس بودجه پایدار مطرح شده است.
وی اضافه کرد: ۴۵ برنامه با اعتباری در حدود ۸۳ میلیارد تومان برای سال ۱۴۰۱ پیش بینی شده است که ۶۰ میلیارد تومان آن از بودجه قطعی الوصول و مابقی از محل برگشت وامها و صرفه جویی یا مانده اعتبارات سال ۱۴۰۰ تامین میشود.
رئیس کانون بازنشستگان انتظامی ج. ا. ایران با اشاره به اینکه ۴۰ درصد این اعتبارات مربوط به توانمندسازی و خدمات رفاهی میباشد، گفت: دیدار با ۱۰ هزار عضو کانون و خانواده محترم آنها، کمک بلاعوض به ۵ هزار نفر از اعضای نیازمند، دعوت از ۲۰ هزار خانواده برای حضور در اردوهای خانوادگی یک روزه، برگزاری مسابقات پیاده روی سراسری با حضور ۶۰ هزار نفر، پرداخت وام ضروری برای ۱۷۰۰ نفر، مشاوره و خدمات حقوقی رایگان برای ۶۵۰۰ نفر، تسلی و تکریم از ۳ هزار خانواده درگذشتگان و ... از جمله برنامههای کانون در سال ۱۴۰۱ میباشد.
در ادامه رای گیری برای تصویب برنامهها و بودجه سال ۱۴۰۱ انجام و با تعداد ۲۶ رأی مثبت و ۱۴ رأی منفی و ۵ رای سفید مورد تصویب اعضای مجمع قرار گرفت.
تشریح برنامههای فرماندهی انتظامی ج. ا. ایران برای بازنشستگان در سال ۱۴۰۱
سردار کاکاوند دستیار فرمانده کل انتظامی در امور بازنشستگان نیز در تشریح اقدامات سال ۱۴۰۱، گفت: ابتدا جا دارد ازفرماندهی و اعضای هیئت رئیسه فرماندهی انتظامی ج. ا. ایران و نیز تمامی ردههای دخیل در خدمات رسانی به بازنشستگان به خاطر همت والایی که در رفع مشکلات و گرفتاریهای این عزیزان و پیگیری مطالبات آنها داشته اند تقدیر کنم.
وی افزود: برنامههای ۱۴۰۱ براساس نیازها و دغدغههای اعای وابسته در قالب مطالبات و نیازها تنظیم شده است.
سردار کاکاوند تکریم از بازنشستگان، دیدار و تجلیل از بازنشستگان، کمک بلاعوض به معسرین، برگزاری اردوها و مسابقات فرهنگی، حمایت از متوفیان عادی و خدمتی، کمک هزینه مراسم تدفین و حمل پیکر متوفیان و تکریم از ایتام را از جمله برنامههای مهم ۱۴۰۱ فرماندهی انتظامی ج. ا. ایران عنوان کرد.
تشریح برنامه سال سال ۱۴۰۱ سازمان بازنشستگی نیروهای مسلح
سردار گودرزی رئیس سازمان بازنشستگی نیروهای مسلح از دیگر سخنرانان نشست بود که به تشریح برنامههای سال ۱۴۰۱ پرداخت.
وی گفت: ماموریتهای اصلی سابا در سه بخش محاسبه و پردخت حقوق و مزایا، ارائه خدمات، رفاهی و اجتماعی و توانمندساز و احتساب، انتقال، استرداد و استمرار کشور میباشد.
وی با اشاره به مهمترین خدمات ارائه شده در سال ۱۴۰۰، گفت: پرداخت ۴۸ هزار و ۴۷۴ میلیارد ریال وام و تسهیلات، یکهزار و ۶۵۰ میلیارد ریال خدمات رفاهی و ۶۹۳ هزار و ۳۷۱ میلیارد ریال حقوق و مزایا از اقدام مهم سال ۱۴۰۰ سابا بود.
رئیس سازمان بازنشستگی نیروهای مسلح تصریح کرد: افزایش سقف وام قرض الحسنه از ۱۰۰ میلیون ریال به ۲۰۰ میلیون ریال و افزایش سقف وام سوددار از ۲۰۰ میلیون ریال به ۳۰۰ میلیون ریال، افزایش سقف وام جهیزیه از ۱۰۰ میلیون ریال به ۴۰۰ میلیون ریال، انعقاد قرارداد 6هزار میلیارد ریالی با بانک تجارت و انعقاد قرارداد ۱۰، ۰۰۰ میلیارد ریالی با بانک سپه جهت پرداخت وام جعاله به بازنشستگان، جذب اعتبار ۲۴ هزار میلیاردی از محل تبصره ۱۶ قانون بودجه ۱۴۰۰ بابت ارائه وام قرض الحسنه بازنشستگان و انعقاد قرارداد وام مسکن برای بازنشستگان فاقد مسکن قبل از سال ۷۶ با بانک قرض الحسنه مهر ایران تا سقف ۱۲۰ میلیون تومان با اقساط ۱۲۰ ماهه و سود ۴% سالانه از جمله اقداماتی سابا در حوزه وام و تسهیلات بود.
سردار مسعود جعفری نسب رئیس کانون بازنشستگان انتظامی ج. ا. ایران شد
در ادامه نشست سرتیپ دوم بازنشسته جعفری و سرتیپ دوم بازنشسته رضایی دو داوطلب هیئت مدیره برای تصدی ریاست کانون ضمن معرفی، به تشریح برنامههای خود پرداختند.
سپس رای گیری برای انتخاب رئیس کانون برگزار و سرتیپ دوم بازنشسته مسعود جعفری نسب با کسب ۳۷ رأی از ۴۰ رای ماخوذه و ۵ رای سفید بعنوان رئیس جدید کانون بازنشستگان انتظامی ج. ا. ایران انتخاب گردیدند.
گفتنی است طبق ماده ۱۵ اساسنامه کانون با صدور حکم از سوی فرماندهی کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران برای مدت سه سال مسئولیت ریاست کانون را عهده دار خواهند بود.
در انتهای جلسه سردارنوری نژاد نیز از زحمات بی وقفه سردار کارگر به واسطه انجام خدمات صادقانه، بی منت و مطلوب در کانون بازنشستگان تقدیر و تشکر کرد.